کد خبر: ۸۶۴۴۵۴
تعداد نظرات: ۴ نظر
تاریخ انتشار : ۱۲ مهر ۱۴۰۲ - ۲۲:۴۰

تصاویر| پخت سنتی شیره انگور در هزاوه

 روستای هزاوه زادگاه امیرکبیر قطب تولید شیره انگور استان مرکزی است و تولیدکنندگان این فرآورده به صورت سنتی شیره پزی می‌کنند.
تصاویر| پخت سنتی شیره انگور در هزاوه
آفتاب‌‌نیوز :

هزاوه‌ای ها شیره را پس از برداشت انگور، آبگیری، اضافه کردن خاکی مخصوص به آب انگور، استراحت یک شبه و در نهایت صاف کردن و حرارت دادن تا رسیدن به اکسیری سیاه رنگ چند ساعتی هم می‌زنند تا به اکسیری کرم رنگ (یا سیاه) تبدیل می شود.

باسلوق، رب انگور، سرکه، ترخینه از دیگر فرآورده های است که مردم هزاوه از انگور بدست می آورند و از این طریق درآمدزایی می‌کنند.

بازدید از صفحه اول
ارسال به دوستان
نسخه چاپی
ذخیره
عضویت در خبرنامه
انتشار یافته: ۴
بردیا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۳۵ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
21
38
واقعا که غیر بهداشتی و کثیف است.!!!!!
حسین
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۰۷:۴۶ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
18
46
با این سطح بهداشت قیمتو هر سال دو برابر میکنن.
سنا
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۶:۳۱ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
28
33
وای حالم بهم خورد
ناشناس
|
Iran (Islamic Republic of)
|
۱۸:۵۷ - ۱۴۰۲/۰۷/۱۳
16
36
این جور مواد غذایی سنتی همیشه با دست و وسایل ابتدایی درست میشه ولی با جوشیدن در ظرف تمیز کلا پاک و بهداشتی میشه .
نظر شما
پرطرفدار ترین عناوین